Om os

Grome Automobiler ApS startede som autoriseret SEAT forhandler og servicepartner i 1997 kun et stenkast fra hvor vi ligger i dag.

Grome Automobiler har gennem årene været en af de bedst sælgende SEAT forhandlere i Danmark og er 3 gange kåret som Danmarks bedste SEAT forhandler. Vi valgte pr 1/6 2022 at opsige vort samarbejde med SEAT.

Grome Automobiler ApS flyttede i 2015 til sin nuværende lokation på Hvedemarken 16 i Farum hvor vi i dag er autoriseret MAXUS, JAC og MOTOCR CITY/VAN forhandler og servicepartner samt BOSCH Car Service.

I 2020 fik Grome Automobiler ApS mulighed for at blive MAXUS forhandler og dette tog man med glæde imod da MAXUS model program inden for el biler i både varebiler og personbiler er spændende og klart et program der vil tiltale mange danske bilkøbere – erhverv såvel som personbiler. SAIC-MAXUS er ejet af SAIC der er den største bilproducent i Kina gennem en række mærker som fx MAXUS og MG. SAIC bygger desuden biler for blandt andet GM og Volkswagen (Samtlige ID modeller der sælges i Kina)

i 2023 fik Grome Automobiler ApS mulighed for at blive JAC Motors forhandler . Vi ser frem til at sælge JAC biler til vore kunder da JAC har en del af de mindre el biler som der mangler på det danske marked. JAC startede i 1964 og er i Kina kendt for at lave holdbare biler der bare bliver ved med at køre. JAC bygger desuden alle NIO biler samt bygger el biler for Volkswagen gennem et jointventure.

Grome Automobiler ApS
Hvedemarken 16
3520 Farum
4495 9521
CVR: 20033231

Vort værksted