Værkstedet

Vores moderne værksted råder over alt det nyeste inden for testere, specialværktøj, sporingsapparater mv. Vores expertise og speciale ligger på Seat, VW , Audi, Skoda samt MAXUS biler, men vi laver naturligvis alle bilmærker!

Bag servicerådgiveren arbejder mekanikerne, der har gennemgået avancerede uddannelser både hos MAXUS samt det frie marked, så de er udstyret med de seneste tekniske informationer. De er endvidere uddannet til at betjene det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give din bil den optimale behandling. Et service på din bil er ikke bare et service. 

Vores skadecenter klarer alt fra små buler og køreridser, til de helt store skader. Vi har et godt samarbejde
med samtlige forsikringsselskaber og ordner alt det praktiske for dig. Vi stiller naturligvis gratis erstatningsbil til rådighed, mens vi udbedre skaden på din bil.

Skal bilen til det obligatoriske periodesyn, kan vi også klare dette. Vi har er godt samarbejde med bilsyn i Farum,
og vi er altid parat til at hjælpe med dette også.

Uanset hvilke arbejde der skal laves på bilen, kan du leje en erstatningsbil til en yderst attraktiv pris, mens din bil er hos os.

Vil tilbyder blandt andet dækopbevaring, ønsker du at slippe for besværet med at opbevare dine sommer og vinterdæk? Grome Automobiler tilbyder at opbevarer dem for dig. Du betaler kun for hjulskift 2 gange om året.
Har du nogle spørgsmå er du meget velkommen til at kontakte os på 4444 0212 og vælge 1 for værksted.
Dette tilbyder vi til kun 450,- pr gang. NB: Ved biler med TPMS ventiler der skal kodes er der tillæg på 150,-



Prøv os; vi bliver ikke slidt af at blive brugt.